Dagens felringning

"Hej jag heter Jonas och ringer från nummerupplysningen 118 100, jag söker den som har hand om företagets informationsavdelning."


(jaha då har du tyvärr ringt fel, är du osäker på numret så kan du ju alltid höra med nummerupplysningen... eller inte!)

Bästa onsdagen!


Got a shot.

Fick sprutan igen till slut. Efter att läkaren ringt ett par samtal till Astma- och Allergiavdelningen på Länssjukhuset, och ungefär lika många till Smittskyddsenheten.

Själva sprutan: ungefär 20 sekunder. Tid spenderad på att vänta: 1 timma, 59 minuter och 40 sekunder. Två nedrans timmar! Självklart är jag jätteglad att de är noggranna och kollar upp jättenoga, men tycker de borde ha stenkoll på ALLT innan de ens sätter igång med att vaccinera folk? =/

Precis fixat klart annonsen för KARMA som ska publiceras i tidningen på onsdag. Nu ska jag fixa sista lilla pilljobbet på affischerna till MIK Future. Sen blir'e förbereda inför opponering och redovisning i morgon.

Undrar när jag ska hinna plugga på kurserna jag går nu? :P

Tjing tjing!

Vart tog veckan vägen?!

Herregud det är redan torsdag... Vart tog resten av veckan vägen?? Jag har verkligen kaotiskt mycket att göra! Trodde ju att det skulle lugna ner sig lite efter att nationalekonomikursen var avslutad, men neeeeej då :)

Just nu är jag på jakt efter ett andra utlåtande angående influensavaccinationen. Jag ska bannemig ha den där sprutan! Har ju verkligen inte tid att bli sjuk.

Strax dags att dra iväg till skolan och träffa min goa grupp för att förbereda morgondagens presentation och opponering på vår nationalekonomiska analys av Brasilien. Sen är det möte. Och kaaaaanske kan jag klämma in en liten vaccination mellan Brasiliensnacket och mötet :)

Jag är med och tävlar om dessa fina grytvantar! :)

No shot.

Hepp, blev ingen spruta. Sjuksköterskan som skulle ge mig vaccinet blev lite nojig när hon såg min lista över allergier, och stack iväg och konsulterade en läkare. Skulle tydligen var ungefär lika farligt för mig att få vaccinet som att få själva influensan...

Fast det blev inte en helt onödig tur till Öland - lyckades övertala mamma (som skjutsade mig - eller rättare sagt, åkte med när jag körde =)) att åka till Ölands Köpstad och kolla på skor. Hittade typ 7 par snygga stövlar jag ville ha. Men CSN gjorde valet lätt för mig - blev det billigaste paret :P

Kom nyss hem från Studentpuben. Var ju releasefest ikväll för KARMA-webben. Kul att visa upp det jag slitit med ett par veckor! Blev en riktigt lyckad kväll, massor med marknadsföring för KARMA - och så var det himla skojigt att jobba med alla de andra i projektgruppen! Men är riktigt bra trött nu alltså... Läggdags!!

Dags för Sprutan med stort S...!

Idag ska jag vaccinera mig för svininfluensan... Vet inte riktigt om jag vill, är nästan mer rädd för biverkningarna man kan få av vaccinet än för själva influensan. Men läkaren var ju väldigt bestämd när jag frågade om jag verkligen behövde vaccinera mig... Blev näst intill idiotförklarad - "är man riskpatient med kronisk lungsjukdom så borde man verkligen vaccinera sig mot en influensa som främst attackerar lungorna, speciellt när fullt friska har avlidit av just det". Tack för den liksom :P

Rapporterar senare ifall jag får någon allergisk chock, nervskada eller förlamning. Okej, blir jag förlamad så rapporterar jag troligen inte. Blir det inget inlägg i eftermiddag så vet ni hur det gick ;P


(Undrar varför jag alltid skojar om worst-case-scenario när jag egentligen är livrädd för det... Konstigt. Men sån är jag :P )


Nu ska jag till kontoret en snabbis, och ikväll ska jag jobba på Studentpuben. Releasefest för KARMA-webben! Vi ska dekorera hela puben med KARMA-handen, ska bli jättemysigt att sitta och pyssla med projektgruppen! (om jag inte blir förlamad, haha)

Kramhej!

Följ på BlogLovin'

Hej!

Jag heter Emma, är 22 år och pluggar andra året på Marknadsföringsprogrammet på Handelshögskolan BBS i Kalmar. Är dessutom stolt IKEA:n! Jag är beroende av kaffe, gillar att rita och teckna, tycker att Lars Winnerbäck är underbar, diggar tidiga morgonpromenader med Rix MorronZoo i lurarna, ska bli civilekonom, har läst Fika 15hp (med högsta betyg), och bloggar om helt random saker. Enjoy!


Twitter Updates