?!?!?!?

Befinner mig i ett smärre chocktillstånd just nu. Kalmar FF har faktiskt vunnit(!) en match. Kors i taket, halleluja och no fuckin' way. Hoppas verkligen det inte var en engångsföreteelse.

Dissat c-uppsatsen för ikväll, käkar lite cherry jell-o och kollar på NCIS. Strax läggdags, upp vid 05:45 och börja skriva igen. Livet är ingen dans på rosor just nu... :P

Jell-o... Soo yumm-y :)

Frukost

God morgon! :) Tog en kanske inte helt välförtjänt sovmorgon och snoozade till 8:30... Det känns som om jag har sovit bort halva dagen.

Käkar frukost och kollar på Nyhetsmorgon nu, blir ett par timmar plugg sen innan skivstångspasset :)


Good news!

Eller ja, kanske inte jättemycket news. Good confirmation, kanske det heter? Bekräftat, alltså. Det blir en ekonomie kandidat istället för filosofie kandidat-examen jag tar om en månad. Så nice! Jag trodde jag skulle få det, men jag var inte helt säker - men nu har jag fått det bekräftat.

Är glad att jag kämpade mig igenom nationalekonomi, statistik och juridikkurserna - det var katastrofalt jobbigt då, men nu känns det verkligen riktigt värt! :)


Just nu är det semifinalmatch i Champions League mellan Lyon och Bayern München och lite gurk- och morotsstavar och dip som gäller :) Riktigt kvalitetsfotboll, till skillnad från det här gänget som är så pinsamt dåliga just nu att man blir helt knäckt av frustration.

Taggar inför ett skivsstångspass på gymmet morgon, ska bli riktigt gött. Hoppas på schysst muskelkontakt, det har varit lite si och så med det den senaste tiden =/ Men i morgon, då gäller det! :)

Skäms.

Jag skäms. Det är pinsamt länge sen jag bloggade. Ska göra ett ärligt försök att ta tag i det.

Är begravd i böcker. På riktigt. Skriver c-uppsats nu. Har ca 18 böcker hemlånade från universitetsbiblioteket. Och det är bara början. Det är ganska tungt, men det är faktiskt bara EN ENDA MÅNAD KVAR TILL EXAMEN! Det ska bli så himla skönt - antagligen har jag pluggat färdigt helt och hållet! :))

Har varit uppe i 4 timmar nu och har hunnit med en timma lång morgonpromenad genom Stadsparken, Kalmarsundsparken, Stensö och Södercentrum. Lååång dusch, lååång frukost med massa nyttigheter som grapefrukt, avocado, jordgubbssmoothie, fäskpressad apelsinjuice och ägg. Och den obligatoriska kannan med kaffe.

Sällskapar med tv:n just nu. Undra om det är vuxenpoäng att kolla på Nyhetsmorgon slaviskt varje dag? Tycker det är himla trevligt i alla fall. Är alltid lite smått avundsjuk på dem som skrapar Triss också. Fattar inte varför jag aldrig kan få vinna (iofs ökar nog chansen om jag faktiskt hade köpt en lott lite då och då......).

Fast nu är Nyhetsmorgon slut. Nu är det i stället "vardagens hemskheter och tragedier och kriser och problem" med Malou. Alltid lika upplyftande.

Tre timmars skrivande till, sen är'e dags att dra till BBS och träffa Helena. Förbereda intervjun vi ska göra med Designonline.se, dom ska vi träffa vid 3 i eftermiddag. Innan dess är det handledarmöte med Olle som gäller.


Tänk så mycket lättare livet vore om det hade funnits en iPhone-app till blogg.se. Då hade jag bloggat hela tiden! :)



See you later! :)

Följ på BlogLovin'

Hej!

Jag heter Emma, är 22 år och pluggar andra året på Marknadsföringsprogrammet på Handelshögskolan BBS i Kalmar. Är dessutom stolt IKEA:n! Jag är beroende av kaffe, gillar att rita och teckna, tycker att Lars Winnerbäck är underbar, diggar tidiga morgonpromenader med Rix MorronZoo i lurarna, ska bli civilekonom, har läst Fika 15hp (med högsta betyg), och bloggar om helt random saker. Enjoy!


Twitter Updates