Heja Kalmars röda bröder!

Jag är redan hur pepp som helst inför matchen på söndag, dagen då Kalmar FF vinner Allsvenskan och tar SM-guld i fotboll! För det kommer dom att göra. Att Elfsborg vinner är inget alternativ, dom är chanslösa nu.

Flera tusen FF-fans åker till Halmstad för se matchen. Mamma och hennes sambo har soffan full med FF-fans och bjuder på röd-vit FF-tårta. Resten av Kalmar sitter klistrade framför TV-apparaterna. Jag däremot, jag ska jobba. Yes sir. Fa-an med.

Hur fanken tänker dom som går och på Ikea en sån viktig dag? Borde inte allt i hela Kalmar vara stängt?



Undrar om en röd-vit FF-halsduk bryter mot Ikeas dresscode...? En sådan dag borde väl finnas undantag, eller?

Igen och igen och igen...

Studentkören hade konsert. I en kyrka, av alla ställen på jorden. Är det inte ett konstigt fenomen att körer alltid måste ha sina konserter i kyrkor? Vad är det för fel på vanliga scener? Jag tror jag är ovanligt obekväm i kyrkor. Det är liksom inte min grej. Känns sekt-aktigt. Stina höll också med om det.

Men Lina och Helena (och resten av kören såklart) var väldigt duktiga!!

Jag var mindre duktig. Vet inte hur många gånger jag svor, jag måste verkligen börja försöka vårda mitt språk lite. Varje gång jag kom på mig själv med att baka in ett litet "fan" i en mening, så fortsatte jag med "fan nu svor jag igen". Eller, jag tänkte "fan nu svor jag igen", men det räknas säkert också.

Ännu ett bevis på att gud inte finns. Hade han funnits så hade jag brunnit upp när jag gick in i kyrkan.

Rent hypotetiskt alltså

Textkonversation med killkompis....

Killkompis: Vi får fan ha lite sex, eller vad säger du?

Jag: Jo men visst serru...

Killkompis: Seriöst?

Jag (suck): Hur mycket har du druckit?

Killkompis: Men skulle du kunna tänka dig att ha sex med mig? Rent hypotetiskt alltså.

Jag (suck x2): Mmm visst...

Killkompis: Å fyfan vad snäll du är!

Tänka-innan-man-talar-mästare

Att prata med mig direkt när jag vaknat på morgonen är ingen bra idé. Och definitivt inte pre-caff. Under telefonsamtalet textar jag med två olika personer. Den ena är en killkompis som är onormalt snabb på att texta. Man hinner inte ens säga en mening i telefonen innan den börjar pipa igen, och jag pratar väldigt snabbt. Så snabb är han!

Jag (irriterat): Men faan vad snabbt han textar, är han gay eller?

Jag har tydligen en förutfattad mening om att det är väldigt kvinnligt att texta snabbt.

Följ på BlogLovin'

Hej!

Jag heter Emma, är 22 år och pluggar andra året på Marknadsföringsprogrammet på Handelshögskolan BBS i Kalmar. Är dessutom stolt IKEA:n! Jag är beroende av kaffe, gillar att rita och teckna, tycker att Lars Winnerbäck är underbar, diggar tidiga morgonpromenader med Rix MorronZoo i lurarna, ska bli civilekonom, har läst Fika 15hp (med högsta betyg), och bloggar om helt random saker. Enjoy!


Twitter Updates