TGIF och en new little toy

TGIF säger jag bara! Har varit en relativt jobbig vecka, mycket att göra men ändå inte... Det har liksom varit allt på en gång, och sen inget.

Men nu är det officiellt fredag iaf! Thank god :) Idag har jag skaffat en ny liten gadget - en iPhone!! åh den är så fiiiiin!! Bloggar med den nu :) är helt nere i Apple-träsket nu, dröjer säkert inte länge förrän jag köper en MacBook också som får sällskapa min iPod och iPhone :D

Är trött efter ett långt möte och en lång-lunch med tjejerna, dags att sova! Gonatt :)

Gomorron!

Gomorron gomorron! Ligger fortfarande i sängen och drar mig, dricker kaffe och slösurfar. Helt underbart att inte ha någon föreläsning eller seminarium att stressa iväg till, eller en hög med papper och böcker som måste plöjas igenom och bankas in inför en tenta! :)
Sista tentan i nationalekonomi gjorde jag i fredags, och den gick jättebra den också! Så nu har jag gjort och klarat alla tentorna i både mikroteori och makroteori! Har varit ett gäng sjukt intressanta veckor, men är överlycklig att det äntligen är över! Nu kan jag allt om inflationer, konjunkturer, BNP, växelkurser, finanspolitik och stabiliseringspolitik på både kort, medelfristig och lång sikt. Ekonominyheterna har som sagt plötsligt blivit sjukt intressant! :)
Nu ska jag iväg till gymmet en snabbis, och sen dra till tryckeriet och hämta de nya visitkorten. Hoppas de blir bättre denna gången! :) Och btw, hemsidan för KARMA 2010 ligger uppe nu, är jättenöjd! :D

Oops...

Så vart bloggen bortglömd ett tag igen. Eller, snarare bortprioriterad :P

Har haft MASSOR att göra. Gjorde tredje tentan i makrotekonomi för ett par timmar sedan. Har klarat allihop, känns kanon! :) Mikroteorin gick bra den med, trots att jag var så bombsäker på att jag skulle kugga den :)

Ska ju belöna mig själv med en iPhone när jag har klarat av hela nationalekonomikursen, och den är inte långt borta nu vill jag meddela! En tenta till i makroekonomi, och ett arbete om Brasiliens nationalekonomi kvar nu bara :D

Ska ta å spela lite gitarr nu, och sen skriva lite HTML och CSS-koder till KARMA-hemsidan. Träffa Ella en stund lite senare, och sen ikväll blir det filmmys med Alex :D Kanske hinna träna också...? =)

OS, Antarktis & Big Mac-index

Och så är det klart vart OS 2016 ska hållas. Rio De Janeiro blir det. Internationella olympiska kommittens möte hölls i Danmark igår, och Obama var på plats. Han ville att OS 2016 skulle hållas i Chicago. Så blev det inte. Men ett jäkla bra tal höll han!

Guuud vad kallt det är nu!
Har varit isigt kallt i flera dagar. Skönt, men ändå inte. Jag har ju längtat efter hösten, så på det sättet är det ju skönt. Att man inte har vett att klä på sig som folk när det är antarktisväder, är det som gör det hela mindre skönt. Skyller på att jag inte har hunnit köpa nya vantar, ny halsduk och ny mössa. Som om det är något fel på det från förra året.... Dagens I-landsproblem. Men när jag väl får tummen ur och pallrar mig ner på stan med Visa-kortet så kommer jag inte hitta något jag verkligen gillar (för så är det ju alltid när man verkligen är ute efter något), så kommer det ändå sluta med att jag använder det från förra vintern. Sån är jag :)

Lång och mysig morgon, superdupergröt, en nektarin och massa kaffe till två nya avsnitt av The Big Bang Theory.

Ska plugga lite nu. Japp, plugga en lördagmorgon. Men det är sååå intressant. Och det är tenta på tisdag. Makroekonomi. Håller på och lär mig allt om BNP, BNP-deflatorn, Big Mac-index, Nationalräkenskaperna, Finansräkenskaperna och den finansiella sektorn :) Skönt att man efter snart tre år på handelshögskola kan kolla på ekonominyheterna och faktiskt förstå allt dom säger =P

Strax dags att dra iväg till jobbet. Ska bli riktigt roligt att jobba, för det var länge sen. Tror att jag bara jobbade två helgdagar under september. Det är ju iiiiingenting. Nu blir det två helger i rad istället, det är supernice =)

Följ på BlogLovin'

Hej!

Jag heter Emma, är 22 år och pluggar andra året på Marknadsföringsprogrammet på Handelshögskolan BBS i Kalmar. Är dessutom stolt IKEA:n! Jag är beroende av kaffe, gillar att rita och teckna, tycker att Lars Winnerbäck är underbar, diggar tidiga morgonpromenader med Rix MorronZoo i lurarna, ska bli civilekonom, har läst Fika 15hp (med högsta betyg), och bloggar om helt random saker. Enjoy!


Twitter Updates