Fredag, tråk-fredag.

Andra helgen på västkusten var också underbar. Totalt top notch, som alltid. Träffade tyvärr inte alla lika mycket som jag hade velat, men... Bianca är hur go och rolig som helst, vi hade en jättemysig dag i Göteborg tillsammans :) Körningen gick bra den med, fast farmors bil är besvärlig att köra. På väg hem gjorde vi ett stopp i Ullared och brände 600 spänn på nån timma, det var inte alls dumt. Köpte inget onödigt, bara massa bra saker som hade varit både två och tre gånger dyrare någon annan stans.

I onsdags var jag med Anna och Stina på Byttan. Vi blev för fulla. Som vanligt. Först vin, sen shot, sen champagne och sen ännu mera vin. Minns inte hur jag hamnade i sängen, men jag vaknade upp där i alla fall. Till skillnad från vissa andra *ähum* så vaknade jag upp hemma i min egen säng - ensam ;) Jag har aldrig någonsin i hela mitt liv varit så bakis som jag var igår. Fick krypa till "köket" för att hämta ett glas vatten, sen hasa tillbaka till sängen igen. Jag trodde jag skulle dö. På riktigt. Så fort jag rörde mig så vände sig magen. Men i dag är det bra igen :)

Har pluggat massor idag, känner att jag börjar få lite koll :) Iaf på den ena boken, sen är det en hel statistikbibel kvar... Bara två veckor till tenta. Blir plugghelg, om jag inte ska festa lite i morron kväll..... :D

Följ på BlogLovin'

Hej!

Jag heter Emma, är 22 år och pluggar andra året på Marknadsföringsprogrammet på Handelshögskolan BBS i Kalmar. Är dessutom stolt IKEA:n! Jag är beroende av kaffe, gillar att rita och teckna, tycker att Lars Winnerbäck är underbar, diggar tidiga morgonpromenader med Rix MorronZoo i lurarna, ska bli civilekonom, har läst Fika 15hp (med högsta betyg), och bloggar om helt random saker. Enjoy!


Twitter Updates