Detta satans påfund!

Varför ska man få visdomständer? Så himla onödigt! Jag har klarat mig i 22 år utan, vafanken ska jag med dom till nu? Det gör sjukt ont, är svullet och jag har feber. Är dessutom 350 spänn fattigare p g a en akuttid hos en inkompetent tandläkare som tyckte jag skulle skölja med flour (!). Skulle ha blivit utgång ikväll, hade sett fram emot det nästan hela veckan. Men neeeeeejdå, nu ska visdomständerna komma.

En partikelaccelerator kan dom uppfinna, men fixa så att man inte får några onödiga visdomständer är omöjligt, eller? Prioritering...

Istället för trevlig förfest med vin och vänner och en kul kväll på kåren, så blev kvällens nöje en teater på TV som är inspelad i Kalmar. Vilken lycka!

Följ på BlogLovin'

Hej!

Jag heter Emma, är 22 år och pluggar andra året på Marknadsföringsprogrammet på Handelshögskolan BBS i Kalmar. Är dessutom stolt IKEA:n! Jag är beroende av kaffe, gillar att rita och teckna, tycker att Lars Winnerbäck är underbar, diggar tidiga morgonpromenader med Rix MorronZoo i lurarna, ska bli civilekonom, har läst Fika 15hp (med högsta betyg), och bloggar om helt random saker. Enjoy!


Twitter Updates