Why one wife now chooses to shop alone

En killkompis postade denna på Facebook. Tyckte den va sjukt rolig, så delar med mig här med :)


Why one wife now chooses to shop alone

Here's proof of what can happen when a woman drags her highly disinterested husband or boyfriend along when shopping. This letter was sent by a British hypermart to a customer in Oxford:

Dear Mrs Murray,
While we thank you for your valued patronage and use of our store loyalty card, the manager of our store is considering banning you and your family from shopping with us, unless your husband stops his antics.

Below is a list of just some of the offences over the past few months, all verified by our surveillance cameras:
  • 15 Jun: Took 24 boxes of condoms and randombly put them in people's trolleys when they weren't looking.
  • 2 Jul: Set all the alarm clocks in Housewares to go off at five-minute intervals.
  • 14 Aug: Moved a "Caution - Wet floor" sign to a carpeted area.
  • 4 Oct: Looked right into the security camera and used it as a mirror to pick his nose.
  • 3 Dec: Darted around the store suspiciously, loudly humming the Mission Impossible theme.
  • 18 Dec: Hid in a clothing rack and yelled, "Pick me, pick me!"
  • 23 Dec: Went int oa fitting room, shut the door, then yelled very loudly: "Here is no toilet paper in here."
Yours sincerely,
Store manager

Vuxenpoäng!

Är det inte lite vuxenpoäng att sitta och läsa ett möteprotokoll till frukost? Jag känner mig skitvuxen. I typ 45 minuter i alla fall. Sen började jag spela TV-spel =P

Avstämningsmötet för Linnéuniversitetets varumärkesfrågor var iaf jättebra. Mycket som beslutats, och varumärkesarbetet har ju förankrats på ledningsnivå och i varumärkesgruppen, och nu även på institutionerna, hos prefekter osv... Jättekul! :)

<--- Logotypen för Linnéuniversitetet. Fin va? Det är Carl von Linnés majträd, stiliserat. SDL har i alla fall gjort ett rätt, bara deras copy som är mindre bra =P

Ska strax iväg till Ikea med Anna-banana som hittat tillbaka till Kalmar efter sommaren, sen blir'e fika :)

Äntligen finväder ju!!! :D

Ledig helg!!

Oj vad konstigt det känns att vara ledig. Jag är inte alls van. Och nu ska jag vara ledig i en hel vecka innan skolan börjar.

Jag har redan gjort allt man gör när man har semester, typ. Fast på en enda helg.

Kräftskiva i fredags kväll, sen filmmys hemma hos Alex istället för utgång, efter att ha jobbat 12+11 timmar under torsdag fredag var jag ganska sliten =P

Sovmorgon igår, slappade mest hela dagen, spelade gitarr och ritade massa. Middag på Mama's & Papa's med Carro och Sandra, mysigt med vin och tapas. Sen fest hemma hos världens finaste Alexandra och hennes bror ute på Varvsholmen, sen vidare till Harry's, askul :D

Sovmorgon idag med, lite bakis, har städat, spelat gitarr, ritat, spelat lite TV-spel, tagit en promenad i stan med Alex + kaffe i solen nere vid hamnen.

Vad kan man mer göra när man är ledig, liksom? =)

We don't celebrate sunday's anymore

Lite Hardcore Superstar, såhär på söndaskvällen. Sitter och dricker the och äter ett par skorpor. Sånadär goda med kardemumma i. Supergott! Känns som höstmys nästan, vilket iofs är ganska befogat med tanke på vädret. Det borde väl vara högsommarvärme nu, i mitten av augusti? Har varit med om finare väder i oktober nästan :P

Lite ny bloggdesign nu såhär på kvällen med. Va tycks? :)

Ska spela lite gitarr nu. Har blivit mycket gitarrspel senaste veckan, supermysig sysselsättning, och man lär sig förvånansvärt fort :) Har köpt en ny fin stol nu, så sitter riktigt bekvämt vid skrivbordet framför datorn och spelar *nöjd*


Thank God för personalrabatt.... =D Det kanske inte är världens mest ergonomiska skrivbordsstol, men den är hundra gånger bättre än den gamla i alla fall.

Och hundra gånger finare.

Minst.

En av sommarens absolut bästa kvällar


Catch up!

Alright, nu har det varit öken i bloggen lite väl länge va? :)

Kan summera de senaste veckorna lite snabbt: jobb. Jobb, jobb, jobb, jobb. Har blivit ofrivillig arbetsnarkoman, kan man säga. Är helt slutkörd. Men det går bra för Ikea Kalmar, otroligt bra. Över 100 miljoner på en månad, det är väl helt okej? ;)

Har gjort lite kul grejer också i och för sig. En hel-helg på norra Öland hos Farmor med mina underbara kusiner från västkusten. Mitt ute på vischan, helt off-side, nästan helt utan kontakt med civilisationen. Vi bara umgicks och hade det supermysigt :)

Efter att ha jobbat 21 timmar på två dygn, så har jag haft en helvild helg! Utgång i fredags med världens bästa Stina, Hanna och Alexandra - sjukt mycket folk ute, var ju stadsfest och allt :)

Igår var det bowling med mina underbara co-workers på Ikea, stekigt balkonghäng hos Mathilda (som bor vägg-i-vägg med Abiola Dauda *starstruck*, haha) och sen en timma bowling på Harry's. Who won? I WON! Yeah :D Sedan satt vi och drack och hade mysigt mitt i Slottsparken i sann uteliggaranda, lyssnade på Salem Al Fakir och hade det mysigt. Träffade Alex en snabbis utanför Byttan, efter det drog jag och Ellinor till Bistrobar där jag lyckades snacka in oss gratis :P Vinglade hem lite lagom snorfull vid 2-tiden :)

Gårdagens höjdpunkt: Hoppade bungy-jump!!! :D Bjussar på foton sen... Mikaela fotade, men Mikaela är den enda i världen som inte har Facebook ännu, men efter påtryckningar från 10 pers så föll hon för grupptrycket och lovade att skaffa en och lägga upp alla fina bilder från gårdagens bravader... Knycker lite bilder där sen och delar med mig här :)

Blev alldeles för långt det här. Så går det när man skjuter upp allt. Procrastination should be my middle name. Well well.

Mer kaffe, vätskeersättning och Alvedon nu, så är man kanske människa igen om en stund. Ska ut och käka med Stina och Hanna snart, sen ska vi hem och bänka oss framför min TV och kolla på när Kalmar FF krossar Halmstad :)

Följ på BlogLovin'

Hej!

Jag heter Emma, är 22 år och pluggar andra året på Marknadsföringsprogrammet på Handelshögskolan BBS i Kalmar. Är dessutom stolt IKEA:n! Jag är beroende av kaffe, gillar att rita och teckna, tycker att Lars Winnerbäck är underbar, diggar tidiga morgonpromenader med Rix MorronZoo i lurarna, ska bli civilekonom, har läst Fika 15hp (med högsta betyg), och bloggar om helt random saker. Enjoy!


Twitter Updates