Lucia

Galet bra helg! Intensiv helg på IKEA med sjukt bra försäljningssiffror och helt fantastiskt index! :)

Igår var det luciafest hos Storm på Fabriken. Fabriken är alltså där jag bor - Fabriksgatan 28. Fabriken där ingen blir besviken. Och inte igår heller. Några hundra pers, rökmaskin och ljussystem (sånt brukar man ju ha hemma när man har förfest...) och massa galna upptåg.

Rumpan skulle kunna tillhöra vem som helst... Men en mankini skymtas genom skjortan och avslöjar rumpans ägare. Man skulle väl kunna säga att bilden i stora drag sammanfattar nivån på kvällens galenskaper!




Söndagen går också att sammanfatta med ett ord: Bakis.

Fullt synlig ilska?

Märkte precis att pulsen i en blodådra i min panna känns alldeles för tydligt. Tänk om jag kommer att få en synlig pulserande ilske-ådra i pannan när jag blir äldre?!


Dagens fullpoängare:
Sätt på spisplattan, plugga in iPoden i öronen, höj volymen så man själv inte hör hur illa man sjunger och spela luftgitarr i över 30 minuter och ät en frukstmacka med härligt gröna, överkokta ägg.

Vernissage

K igår var väldigt trevligt. Pecha Kucha var spännande, men vi som var helt nya inför konceptet tänkte först "det var de sämsta föreläsare jag någonsin sett med en mikrofon i handen" men sedan fattade vi galoppen. Och då var det en helt annan femma. Spännande, men talarna var ändå inget vidare =P

 

Stina och jag är konstexperter. Eller, vi utgav oss för att vara konstexperter. Stod och "hmmm":ade framför samma konstverk i några minuter, armarna sådär lite halvt i kors med hakan lutande på ena handen, innan vi gick vidare till nästa verk och gjorde samma sak. Egentligen hade vi ingen aning om vad vi kollade på. Konst är just det - konstigt!

 

Dock fastnade vi för dessa målningar. Jennie Lindell ligger bakom dessa fina verk :)

 



http://www.youtube.com/watch?v=N4LCFnvck00&feature=related

Och så dagen efter...

Dagen efter. Jajemen. En rejäl baksmälla. Och ingen röst kvar. Och fortfarande feber. Min teori om att alkohol dödar alla basiller och sånt som gett mig feber och gjort mig hes, sprack. Eller, hypotesen bör förkastas, som vår "käre" professor i statistik hade sagt. Dan-Olof. Vilken stjärna!

Ikväll ska jag göra ett nytt försök. Det KAN ju faktiskt vara så att jag var på god väg igår, fast slutade för tidigt. Det kanske helt enkelt krävs mer alkohol. (världens sämsta ursäkt för att festa fast att man inte borde)


Är riktigt imponerad av mitt fyllebloggande igår.

Perfekt stavning på fyllan - check!

:)

Spekulationer om livet

Jag har funderat lite. Eller, väldigt mycket faktiskt. Har funderat på vad jag ska göra när jag tar min examen i juni. Visst, jag blir nog kvar över sommaren också för att jobba på Ikea. Men sen då? Det är ju nu jag har chansen!!!!

Kalmar är en sån jäääävla liten del av världen, och jag vill inte bli kvar här resten av livet. Någon gång måste man ju skaffa fast jobb, fast bostad och fast sällskap. Skaffa familj och allt det där. Visst, det får gärna hända i Kalmar, det är ett hyfsat ställe att växa upp på liksom. Men bor man på ett sånt litet ställe kan man ju inte förvänta sig att ens barn blir kvar här resten av livet.

Innan jag gör allt det där måste jag uppleva lite av resten av världen. Steg ett blir nog att begära en förflyttning inom Ikea, ner till Australien. Ett halvår, ett år, vem vet. En tripp till Nya Zeeland. Jag vill åka till Afrika och jobba som volontär. Göra lite nytta, göra en skillnad i någons liv. Något mer meningsfullt än att vara civilekonom resten av livet. Jag vill åka till USA och åka limo längs The Strip i Las Vegas. Lära mig surfa i Californien. Tågluffa genom södra och sydvästra Europa. Och sen bosätta mig i Göteborg ett tag, hitta ett spännande och utmanande jobb.

Det är fasen dags att dra från landet. Efter nästa sommar så drar jag. Jag måste verkligen.



Lite filosofi på fyllan sådär. Men det är inget nytt. Har funderat på det länge, väldigt länge faktiskt. Det ska FAN BLI AV!! Jag måste dra härirån, så är det bara. 8 månader kvar, sen byebye! :D

Fyllekäk och vätskeersättning i förebyggande syfte, sen sova. Gonatt!

Följ på BlogLovin'

Hej!

Jag heter Emma, är 22 år och pluggar andra året på Marknadsföringsprogrammet på Handelshögskolan BBS i Kalmar. Är dessutom stolt IKEA:n! Jag är beroende av kaffe, gillar att rita och teckna, tycker att Lars Winnerbäck är underbar, diggar tidiga morgonpromenader med Rix MorronZoo i lurarna, ska bli civilekonom, har läst Fika 15hp (med högsta betyg), och bloggar om helt random saker. Enjoy!


Twitter Updates