Countdown

Nu börjar nedräkningen.

Idag är det exakt en månad till min civilekonomexamen, woohoooo!! :D

Vuxenpoäng :)

Valborgsfiradet blev ganska lugnt, lite häng på Sveaplan utanför Corehouse och sen kubb och lite vin på Korsnäbben. Lugnt och trevligt. Helena gav tydligen bort mitt nummer till någon som skulle bjuda ut mig på en dejt. Men, nej tack =P Snackade ju knappt med den killen på hela kvällen.

Jobb hela lördagen och hela söndagen, jag tror att hela Småland besökte IKEA den här helgen. Samt alla sommarstugeägare på Öland.

Afterwork på Krögers tillsammans med Erika igår. Sen började vuxenpoänginsamlandet. Betalade räkningar, uppdaterade min e-legitimation och deklarerade. Deklaration, liksom. Det blir nog inte mer vuxet än så :)


Kom precis hem från skolan - examensansökan och anmälan till examensceremonin är inlämnad! Känns riktigt bra :)

Har varit med Helena och gjort en intervju till c-uppsatsen också, så nu är det transkribering som gäller några timmar - sen blir'e köttbullelunch på IKEA med Erika :))

Följ på BlogLovin'

Hej!

Jag heter Emma, är 22 år och pluggar andra året på Marknadsföringsprogrammet på Handelshögskolan BBS i Kalmar. Är dessutom stolt IKEA:n! Jag är beroende av kaffe, gillar att rita och teckna, tycker att Lars Winnerbäck är underbar, diggar tidiga morgonpromenader med Rix MorronZoo i lurarna, ska bli civilekonom, har läst Fika 15hp (med högsta betyg), och bloggar om helt random saker. Enjoy!


Twitter Updates