Me wants!



Råkade ramla in på en webbshop med sjukt gulliga saker. Barnsaker och leksaker i och för sig, men hittade ändå massor med saker som jag vill ha =P

Griffeltavlan till exempel, skulle passa superbra i min hall! Och dom goa kuddarna skulle vara perfekta för att göra sena kvällar med tentaplugg lite mysigare, speciellt giraff och elefantkuddarna!

Tycker man får ha lite barnsliga och roliga saker när man sitter och håller på med siffror och företagsekonomi hela dagarna :)

Barnvänligt.nu är sajten, förresten.

Antagen, antagen, antagen, antagen och... antagen! =/

Nu har antagningsbeskeden kommit för höstterminen. Som vanligt fegar jag lite och söker fler kurser än vad jag poängmässigt egentligen behöver. Och som vanligt blir jag antagen. Till alla. Och måste välja bort.

De sökta kurserna är:
- Nationalekonomi A - mikroteori och makroteori 1-15 hp
- Consumer Behaviour (B-nivå)
- Projektledning 1 Nätbaserad (distans från Umeå Universitet)
- International commercial law and EU law
- Affärsutveckling och personligt entreprenörskap (B-nivå)


Nationalekonomi har jag bestämt mig för att läsa, fast att det är den svåraste kursen på hela programmet. Alla de andra kurserna är på 7,5 hp, och jag måste välja två utav dem. Det är hur svårt som helst!

Och jag klagade igårkväll när jag var tvungen att välja vilken film jag skulle se på TV - Ondskan med Andreas Wilson och Alexander Skarsgård eller Proof med Jake Gyllenhaal..... WTF hände egentligen, snyggo-skådis-filmer hela kvällen, det händer typ aldrig annars! :P

Caipirinha is making my day!

Ba-a-a-a-a-kiiiiis. Bakis, bakis, bakis. Är så sjukt bakis.

Världens finaste Stina är ju hemma i Kalmar igen, och det var ju tvunget att firas lite på Byttan igår kväll :) Vi hade så himla mysigt i Byttans stora garden-room; drack lite vin, liveband som spelade, massa trevligt folk och allmänt kanonbra stämning.

Men sen började det blandas! Vinet byttes sen ut mot öl. Nästa skulle bli Strawberry Daiquiri - som tydligen bara serverades i utomhusbaren där en enda stackars bartender jobbade häcken av sig. Kön till den baren dissade vi, gick tillbaka in och i egenskap av utbildad bartender fick Stina i uppdrag att komma på en riktigt go drink som vi nog aldrig testat förut.

Resultat: Caipirinha. Stina har jobbat som volontär i Brasilien, och där drack man tydligen denna drink ganska flitigt. Inte så konstigt iofs, eftersom huvudingrediensen är Cachaca - brasiliansk sockerrörsrom. Cachaca är nationalalkoholet, typ. Ett trademark, liksom. Brasilien och Cachaca är ungefär som Ryssland och Vodka. Ungefär.

Räckte med en enda Caipirinha, then my world was spinning!

Stina får 10/10 i betyg för den drinken.

Försökskanin hos Marabou?

Mörk choklad är helt underbart gott! Och ganska nyttigt dessutom. Och det finns massor med goda smaksättningar. Favoriten just nu är Marabou Premium Black Pepper. Det är otroligt gott!



Men, svartpeppar, liksom. Det är inte den första smaksättningen till choklad man kommer att tänka på, precis. Hur många konstiga kombinationer måste dom inte testa innan dom hittar alla 10-poängare? Sitter det någon stackare som får testa den ena vidriga kombinationen efter den andra? Undrar vad som kommer härnäst... Marabou Barbeque, med smak av marinerad entrecôte?

Vaknade idag med rejäl förkylning. Febrig, huvudvärk, hostig, slemmig och allmänt ofräsch, typ. Dessutom har jag en jäkla träningsvärk. Och så brände jag mig rejält i solen igår, så det svider överallt. Känner mig completely miserable. Tur jag varit ledig från jobbet idag :)

Sensation

Jag pratade precis med Stina via Skype. Min fina kompis Stina som är i Holland och pluggar. På fredag ska Stina gå på Sensation White i Amsterdam. Jag vill också!! Var ju meningen att jag skulle åkt till Holland och hälsat på igen, lagom till detta. Är så himla avis....



Stina kommer hem till Sverige igen på tisdag :D Ska bli så himla kul! Redan pubrunda planerat sen ett par månader tillbaka... :P

Följ på BlogLovin'

Hej!

Jag heter Emma, är 22 år och pluggar andra året på Marknadsföringsprogrammet på Handelshögskolan BBS i Kalmar. Är dessutom stolt IKEA:n! Jag är beroende av kaffe, gillar att rita och teckna, tycker att Lars Winnerbäck är underbar, diggar tidiga morgonpromenader med Rix MorronZoo i lurarna, ska bli civilekonom, har läst Fika 15hp (med högsta betyg), och bloggar om helt random saker. Enjoy!


Twitter Updates